Tervenemine läbi teadliku puudutuse

MER sidekoe teraapiline massaaž

MER sidekoe teraapiline massaaž

Esmane seanss 2h koos konsultatsiooniga

(orienteeruvalt kulgeb seanss selliselt, et alustame vestlusega ja seansi tutvustamisega u 15min, millele järgneb aktiivne seansi osa u 1h 30min millele järgneb integratsioon ja seansi järgne vestlus u 15min)

150€ / 120min

95€ / 75min

55€ / 45min

Kui oled MER seansile tulemas esmakordselt, või tulemas minu seansile esmaordselt, siis palun vali alati 2h (120min) seansiks.

Myofascial Energetic Release (MER) – Sügav Keha ja Meele Ühendus

MER sidekoe teraapiline massaaž (Myofascial Energetic Release) on sügav ja tervendav massaaživorm, mis aitab taastada tasakaalu nii kehas kui meeles. See teraapiline massaaž on loodud, et aidata leevendada kroonilisi pingeid ja valusid Sinu kehas, mis teadusuuringute kohaselt ligi 90% juhtudest on seotud psühhosomaatiliste tasakaalutustega – ehk olukorraga, kus meie psüühilised pinged või kesknärvisüsteemi häired avalduvad füüsilises kehas, ebamugavuse ja valuaistingutena.

 

 

MER sidekoe teraapiline massaaž keskendub sellele, et vabastada füüsilisi pingeid, mis on tihedalt seotud lahendamata emotsionaalsete reaktsioonidega. Emotsionaalsete pingete vabastamine aitab sul uuesti leida oma “elu värvid” ja tunda end kergemalt.

 

Iga seanss on unikaalne – just nagu rätsepa ülikond, mis on täpselt kohandatud sinu vajadustele. See ei ole lihtsalt massaaž, vaid sügav protsess, mis kombineerib teadlikku puudutust, hingamist ja liikumist. Üks olulisemaid aspekte selles teraapias on sügav ühendatud hingamine. See võib alguses tunduda hirmutav, kuna see hingamistehnika avab ligipääsu sügavamatele alateadlikele kihtidele, kus peituvad “stagneerunud ja ebamugavad” emotsioonid ja kogemused. Kuid just see ongi kogemuse tervendav jõud – aidata sul teadvustada ja vabastada, mis on sind seni tagasi hoidnud.

 

 

Mõtted, tunded, emotsioonid ja füüsiline heaolu on omavahel lahutamatult seotud. Teadmatusest, kipume liialt sageli tundeid peas “välja mõtlema” ja kinni jääma vanadesse lugudesse, mida oleme õppinud läbi korduste endale rääkima. MER sidekoe teraapiline seanss aitab sul tunnetada oma tundeid, mitte ainult mõelda neile. See on suur samm emotsionaalse ja füüsilise vabanemise suunas, mis võib tunduda uus ja teistsugune, kuid see on teekond, mis viib sind lähemale ehedamale sisemisele rahule.

 

 

Kuidas valmistuda MER sidekoe teraapiliseks massaaži seansiks?

Kui tuled esimest korda seansile, soovitan broneerida vähemalt 2-tunnise kohtumise. See annab meile piisavalt aega, et su kehaga süvitsi tutvuda ja paremini mõista, mida just sina vajad. Oluline on tulla seansile tervena ja vältida eelneva 24 tunni jooksul valuvaigistite kasutamist, sest need võivad tuimestada keha loomulikku tundlikkust ja reaktsiooni seansile.

 

Millal ja kellele MER sidekoe teraapiline massaaž sobib?

MER sidekoe teraapiline massaaš on suurepärane valik, kui sind vaevavad kroonilised lihas- ja liigesevalud, stress, väsimus või emotsionaalne madalseis. See seanss aitab leida uuesti kontakti oma kehaga, vabastada sügavale peidetud pinged ja elada täisväärtuslikumat elu.

 

 

Vastunäidustused:

  • rasedus ja kliiniliselt diagnoositud vaimuhaigused (vajalik raviarsti luba)

  • hiljutised operatsioonid (viimase 3 kuu jooksul), kus samuti on vaja raviarsti nõusolekut

Seansile mitte tulla: kui oled külmetunud, palavikus, nohune või köhane. Sellisel juhul on parim, mida endale teha saad, täielik taastumine enne seansile tulekut.

 

 

Kui tunned, et oled valmis sügavamaks muutuseks, siis MER sidekoe teraapiline massaaž võib olla just see, mida vajad, et naasta oma kehasse ja leida uuesti elurõõm.

Kogemuslood

Raili

Minu tee viis mind uuesti kokku Bodhana Reginaga 2020 aasta sügisel. Alaselg on olnud minu nõrk külg. Lugesin Regina postitusi ja see kuidas ta kirjutas , kõnetas mind.
Esimesel korral , pidin kohe järgmisel päeval tõdema, et selg ei olnud enam nii pinges ja olin painduvam. Samuti ei saa jätta mainimata, et tundsin Bodhana Regina juures ennast nagu ” Kodus” , usaldasin Teda täielikult.
Minu keha väga tänas mind.
Kolmandal korral, tundsin kuidas lisaks minu füüsilisele valule, tormas minust välja ka vaimne pinge….ma nutsin kui laps.
MER massaž on minu vaieldamatu lemmik, sinu koostöö massööriga, see kuidas Sa tunnetad oma keha. Ja muidugi hingamine sinna juurde- seda pean ma veel õppima, kuna mul on veel pikk maa, et saada eneseteadlikumaks 😉
Igatahes mina olen nii õnnelik, et leidsin Bodhana Regina ja MER-i.

 

Maarja

MER-massaaži kogemus Bodhana Regina juures on võimaldunud mul tulla rohkem „peast“ välja ja saada läbi enda sees toimuvate protsesside lahendamise paremat ühendust iseenda ja oma kehaga. Mäletan seda esimest korda, kui pärast ühe järjekordse umbsõlme lahtiarutamist tundsin massaaži-laual, kui kirjeldamatult hea on enda kehas olla! See oli mul esimest korda midagi sellist kogeda ja see oli tõesti võimas tunne! Ärevus ja pinge, mida sageli oma kehas kanname, asendus puhta rahu ja rõõmutundega ja see oli tõesti väga nauditav. Mäletan, et ütlesin Reginale, et „ma jään nüüd siia lauale igavesti“😊 Aga tegelikult saab seda tunnet endas pisihaaval integreerida ka väljaspool massaažiaega. Ja Regina oma tundlikkuse, intuitsiooni ja seesmise tarkusega on tõesti super massöör. Väga soovitan!

 

Marje

MER massaaž, mida Bodhana Regina käte all kogesin, oli ootamatult võimsa mõjuga. Läksin taotlusega oma keha tundlikkust suurendada ja vabaks lasta emotsionaalsete traumade tulemusena kehas tekkinud blokeeringud, mis väljendusid passiivsuses ja tuimuses. Tõepoolest vabanes “miski” mu keha selja, abaluude, sääremarjade ja isegi kõhu piirkonnas, kuigi kõhtu ei masseeritud. Tunnen nüüd aistinguid ka neis piirkondades, mille tundlikkus oli varem justkui välja lülitunud. Massaaži ajal kerkisid üles mälestused varasematest rasketest eluperioodidest ning sain need nüüd vabaks lasta, öelda südamepõhjast välja, mis tookord ütlemata jäi. Oluline samm teel suurema selguse ja vabaduseni. Aitäh! 🙏❤️🙏

 

Kristi

Bodhana Regina juures on alati väga mõnus käia. Fantastiline inimene, suurepärased käed ja väga individuaalne lähenemine. Isegi siis on tema käe all olla hea, kui on valus 🙂 Mina olen talle väga tänulik, nii keha, kui hing on saanud leevendust ja väga hea tunne on oma nahas olla 🙂 Soovitan soojalt.

 

Raili

See on imetlusväärne millise pühendumusega Regina kehaga tööd teeb🙏. Ja mitte ainult, hing saab kosutust ja keha ravitud. Selline tõeline ja siiras kohalolu. Olen väga väga õnnelik, et Su leidsin Bodhana Regina. Minu keha ja vaim tänavad!❤️

 

Kait

Sain sõbralt soovituse minna Regina tervendavate käte alla mer massaaži läbi. Tulin seansile põneva ootusega ning läksin seansilt peale imelist kogemust rahuloleva ja teadlikumana oma kehast 🙂

 

Nemat
When I needed Bodhana the most, she was there. I knew early that I was in great hands.
Such a strong and loving presence. She helped release an old chronic pain. I feel cared for. I would always take sessions with her.

 

 

etEstonian